Kerstbomen

Ben je op zoek naar kerstbomen voor op kantoor? Wij nemen al jouw zorgen uit handen. Met onze uitstekende kerstbomen zorgen wij voor een gezellige kerstsfeer.

We leveren kerstbomen voor binnen en buiten en in diverse hoogtes en breedtes. Uit brandveiligheidsoverwegingen kiezen we binnen voor onze kunstkerstbomen. Mooie, volle en nauwelijks van echt te onderscheiden kerstbomen die een ware eyecatcher vormen in elke ruimte. Deze professionele kunstkerstbomen zijn brandvertragend en brandwerend volgens NEN 8007. En buiten stralen onze stormvast verankerde Nordmannen met hun gezellige lampjes een authentieke kerstsfeer uit. De hoogte van de boom kan variëren van 150 cm tot een topper van 14 meter.

De kerstboom kun je huren of kopen. Het huren van een kerstboom heeft vele voordelen. Wij komen de kerstbomen brengen, opzetten en ophalen. Je hebt altijd de kersttrends van dit moment! En bespaart tijd en geld, wij regelen alles voor jou.Toch liever een kerstboom kopen? Dat kan ook. Er is veel mogelijk. Wij adviseren je graag bij het kiezen van een kerstboom en versiering. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om al jouw wensen en de mogelijkheden door te spreken.